Produkter

Våra produkter håller högsta kvalitet, välsorterade sportbutiker med Vitargosortimentet finns över hela landet - sök efter närmaste butik under ÅTERFÖRSÄLJARE. Via vår webshop kan du beställa dygnet runt!
Hör gärna av dig till order@energikakan.se för frågor och info@energikakan.se för synpunkter.

Produkter

Vitargo Carboloader

Energiladdaren för dej som inte lämnar något åt slumpen!

Denna kolhydratladdare med den gigantiskt stora Vitargokolhydraten har revolutionerat området kolhydratladdning. Varför äta pasta i stora mängder så att magen står i fyra hörn när man kan dricka 2 påsar Vitargo Carboloader(6dl + 6 dl) om dagen samtidigt som man äter normala mängder mat? Med Vitargo Carboloader får du en effektivare kolhydratladdning inför tävling, träningsläger och match. Likaså fyller du på energi DIREKT efter träning, här har Vitargokolhydraten visat sig vara 70% snabbare att fylla på dina förråd än andra vanligt förekommande sportsdryckskolhydrater.

Portionsstorlekar: 75g påse, 2kg eller 5kg hink och 1kg ståpåse
Förpackning: 18st 75g-påsar i kartong
Smak: Apelsin

,
Produktinfo hink 2kg/5kg
,
Produktinfo 1kg ståpåse
,
Produktinfo 75g påse(SE, GB, PL, FI)
Produkter

Vitargo +Electrolyte

Hittar du en effektivare sportdryck får du pengarna tillbaka!

Är det sant? Ja , Vitargokolhydraten har som bekant genomgått 2 vetenskapliga studier vid Karolinska Institutet, samt 2 vetenskapliga studier i England där det bla visade sig att denna kolhydrat passerar magen 80% snabbare än vanliga sportdryckskolhydrater. Vitargo +Electrolyte innehåller dessutom elektrolyterna(salter) Magnesium, Kalcium, Kalium och Natrium som säkerställer mineralbalansen i kroppen. Vitargo +Electrolyte innehåller inget socker (enkla kolhydrater eller monosackarider) vilket främjar snabb passage genom magsäcken. Prova denna ovanligt effektiva sportdryck med märkbar effekt! Du kommer att känna dig mer "uppvätskad" och hålla tempot upp en längre tid. Du orkar mer och längre!Portionsstorlek: 70g påse, 2 -eller 5 kg hink och 1kg ståpåse
Förpackning: 20 st 70g-påsar i kartong
Smak: NYTT! Citrus(portionspåse samt 2 -och 5kg hink) Druvsmak i 2 och 5 kg hink, Citron i 1 kg ståpåse

,
Produktinfo hink 2kg/5kg
,
Produktinfo 1 kg ståpåse Citron
,
Produktinfo 70g påse Citrus
Produkter

Vitargo Professional

Sportdryck specialdesignad för att motverka trötthet

Vitargo´s senaste sportdrycksprodukt som endast elitidrottarna hade tillgång till fram tills för några år sedan. Detta är drycken för extremt tuffa träningspass och tävling, såväl för löpare, cyklister, triathleter som för den som tränar styrkelyft.
Vitargo Professional innehåller förutom Vitargokolhydraten grenade aminosyror (5,5g/100g pulver) och koffein(218mg/100g pulver) och vi lovar - du kommer att känna skillnaden!

Portionsstorlek: 55g (~1dl pulver)
Förpackning: 2kg hink
Smak: Citrus

,
Produktinfo
Produkter

Vitargo "Pure Vitargo"

Vitargokolhydraten i sin rena form

Innehåller Vitargo-kolhydraten(stärkelse) utan andra tillsatser eller aromer. Tillfredsställer önskemålet att kunna blanda Vitargo i "favorit-drinkar- /återhämtningsdrycker som redan är smaksatta eller till och med blanda en högre koncentrerad ("starkare") Vitargo-blandningar till sportdryck under tävling, utan att för den delen också få en alltför framträdande smak. Sockerfri. Storsäljare.

Portionsstorlek: Hink eller och 1kg ståpåse
Förpackning: 2 -eller 5 kg hink, 1 kg ståpåse
Smak: Ingen (Naturell)

,
Produktinfo 2kg samt 5kg hink
,
Produktinfo 1kg Pure
Produkter

Vitargo Gainers GOLD

För dig som kräver det lilla Xtra!

Här vågar vi påstå att vi har ett pulver man kan kalla DYNAMITE !

Efter träningspasset måste vi äta- med fördel något som ger snabb näring med rätt sammansättning vid rätt tillfälle. Efter träningspasset är musklerna nedbrutna och glykogendepåerna oftast kraftigt reducerade. Då är det viktigt att snabbt äta eller dricka framför allt kolhydrater och protein. En dryck ger snabbare återhämtning, då den lämnar magsäcken snabbare än ett mål mat.

Vitargo Gainers GOLD´s proteinblandning med 4 sorters proteiner är en återhämtningsdryck med både snabba och långsamma proteiner, och kolhydraterna kommer från Vitargostärkelsen.

Protein bidrar till att öka eller bibehålla muskelmassan(enligt bilagan till förordning (EG) nr 1924/2006.)

Vi kompromissar inte med kvaliteten på proteinerna, de är marknadens mest kvalitativa proteiner, inga lågprisproteiner.

Portionsstorlek: 75g (1,5dl)
Förpackning: 2kg hink eller 75g portionspåse(jordgubb): 18 st påsar per kartong
Smak: Choklad, Jordgubb
Blandas i vatten eller mjölk

,
Jordgubb
,
Choklad
Produkter

Vitargo +Protein

Nya återhämtningsprodukten från Vitargo.

Efter träningspasset måste vi äta- med fördel något som ger snabb näring med rätt sammansättning vid rätt tillfälle. Efter träningspasset är musklerna nedbrutna och glykogendepåerna oftast kraftigt reducerade. Då är det viktigt att snabbt äta eller dricka framför allt kolhydrater och protein. En dryck ger snabbare återhämtning, då den lämnar magsäcken snabbare än ett mål mat.

Protein bidrar till att öka eller bibehålla muskelmassan(enligt bilagan till förordning (EG) nr 1924/2006.)

Underbar jordgubbssmak, 1kg påsen räcker till ca 14 portioner à 70-75g. Formula med Vitargo och vassleprotein. Innehåller doseringsmått.

,
Produktinfo
Produkter

Vitargo +Creatine

För styrka och explosivitet!

Vitargo+Creatine har visat sig vara en lyckad kombination. Kreatin gör dig starkare och explosivare, Vitargokolhydraten hjälper kreatinet in i muskeln samt gör dig uthållig. Fungerar såväl för styrketräning som för explosiva idrotter så som tex. ishockey, simning och sprintgrenar. Kreatinmonohydratet är Creapure- garanterar högsta kvalitet på produkten.

Portionsstorlek: Hink
Förpackning: 2 kg
Smak: Apelsin

,
Produktinfo
Produkter

BCAA Race 500g

BCAA Race utgörs av aminosyrorna L-leucin, L-isoleucin och L-valin, med fördelningen 2:1:1, samt L-Glutamin.

BCAA hör till gruppen essentiella aminosyror som kroppen inte själv kan bilda och som därför måste tillföras via kosten. Under träning sker en ökad nedbrytning av dessa aminosyror. Genom att förse kroppen med BCAA  stimuleras återuppbyggnad och reparation av muskelvävnad. Formulan innehåller även aminosyran  L-Glutamin.

L-Glutamin är en icke-essentiell aminosyra som kroppen vid behov kan omvandla till andra aminosyror för användning i olika processer. Om kroppens tillgång på glutamin sjunker kan det yttra sig som en sänkning av muskelproteinsyntesen.

Vi rekommenderar därför BCAA Race vid högintensiv träning, såväl konditionsidrott som stryrketräning.

Produkten är en utmärkt prestationsökare som är helt fri från kreatin, koffein och andra vanliga prestationsökande ämnen.


Vid uthållighetsträning, blanda tex Vitargo Pure, ca 50-75g pulver med en skopa(12g) av BCAA Race, och du får en Vitargosportdryck med ny smak och som tillför viktiga aminosyror till den arbetande muskeln.
För laktosintoleranta, rekommenderar vi att göra blandningen ovan som återhämtningsdryck som alternativ till de traditionella pulvren som innehåller kolhydrat och vassleprotein.

Smaker Apelsin eller Summer Fruit

Fungerar utmärkt att blanda i Vitargo Carboloder, Electroloyte, Vitargo +Creatine eller Vitargo Pure.


Dosering Tillskott till den dagliga kosten. Mixa 1 skopa ca 12 gr med 300 ml vatten, juice eller sportdryck. Rör om eller skakas i en mixer till pulvret är löst. Intas före samt under eller efter träning.
Mer information kommer, pdf på etikett samt produktblad.


,
Information
,
Etikett Apelsinsmak
,
Etikett Summer Fruit
Produkter

Vitargo Gel

Har du någon gång gått tom på energi under tävling är det en gång för mycket.
Världens första energigel med Vitargo som ingrediens presenterar vi här!
Vitargo Gel
är en 45 g lättflytande gel med kolhydratkällorna Vitargo, Trehalos, Isomaltulose och mineral samt 50 g koffein per gel. Finns i smakerna apelsin, citron eller cola.
Ta med dem på långpassen, mycket nöje!

Portionsstorlek: 45g
Förpackning: 24 st
Smak: Apelsin, citron eller cola.

,
Info
Produkter

Energikakan

Svensk patent på en kaka - är det möjligt?

Energikakan är 65g komprimerad energi, motsvarande 2 tallrikar havregrynsgröt i energimängd och detta lämpar sig att ta med såväl på golfrundan som under Vasaloppet och Vätternrundan. Bättre kaka får man leta efter, den håller ditt blodsocker konstant i 3 timmar och 20 minuter efter intag och innehåller råvaror från växtriket. Inga syntetiska tillsatser. Kan även kallas raw food bar. Denna ovanliga Energy Bar är patenterad pga. sina unika egenskaper. Energikakan gör sig såväl på fikabordet som i atletens ficka. Finns i två varianter, Original och Kakao.

Portionsstorlek: 65g
Förpackning: 50 kakor i kartong; möjlighet till "mixad" låda
Smak: Frukt/müsli, Kakao/müsli

,
Produktinfo
,
Dietinformation
Produkter

Vitargo Complete bar

Vitargo Complete bar är en lättuggad proteinrik energikaka som innehåller bland annat Vitargo, vassleprotein och vitaminer och mineraler, ca 1/3 av dagsbehovet.
Kakan har ett chokladöverdrag, och består av ett lager protein-och kolhydrater med ett tunt skikt kola som ger en fantastisk smaksensation!

Perfekt att ta som mellanmål eller med på cykel, skidtur, multisport eller varför inte på gymmet. En all-roundkaka helt enkelt. 236 kcal och hela 25% protein.

Portionsstorlek: 60g
Förpackning: Kartong (á 18 kakor)
Smak: Choklad karamell

,
Produktinfo
Produkter

Vitargo Endurance bar

Vitargo Endurance bar är en lättuggad energikaka som innehåller Vitargo, kreatin, glutamin och koffein, allt för att ge dig de bästa förutsättningarna att prestera maximalt. Kakan är en cerealbar utan överdrag och smälter inte i värme, tvärtom är den en av få som klarar soligt väder. Perfekt att ta med på cykel, skidtur, multisport eller varför inte på gymmet. Hela 1g kreatin per kaka. Underbar smak, som fått mycket goda recensioner på bl.a. mässor.

Portionsstorlek: 65g
Förpackning: Kartong (á 25 kakor)
Smak: Crunchy caramel

,
Produktinfo
Produkter

Vitargo Performance bar

Satsa på din återhämtning efter tuffa träningspass. Det är inte alltid man har tillfälle eller ork att blanda sin återhämtningsdrink - ta med några Vitargo Performance Bars i din träningsväska. Kakan innehåller 26% protein, så den passar perfekt som återhämtning eller att varva med EnergikakanTM original under tex. Vasalopp, fjällvandringar eller cykellopp.
Smaken är mild vanilj, åt det söta hållet, man vill helt enkelt äta mer!

Portionsstorlek: 65g
Förpackning: Kartong (á 25 kakor)
Smak: Vanilj med yoghurtöverdrag

,
Produktinfo
Produkter

Vitargo Protein bar

Effektiv återhämtning med Vitargo Protein bar
Uppföljaren till Vitargo Performance Bar, nu med ännu mer protein och i en underbar mjölkchokladsmak. En mix av kolhydrater och nära 20g protein (en blandning av vassle, mjölkprotein och kaseinat) ger musklerna energi och byggmaterial för att optimera återhämtningen.
Många proteinkakor på marknaden är lite torra i konsistensen, efter någon månad från produktionsdatum blir de lite hårda i karaktären.
Detta gäller inte Vitargo Protein bar, saftig och mjuk i konsistensen, även efter 1 år från produktionsdatum!

Portionsstorlek: 65g
Förpackning: Kartong (á 25 kakor)
Smak: Mjölkchoklad med chokladöverdrag

,
Produktinfo
Produkter

WHEY Complete

WHEY Complete är ett kosttillskott med högt proteinvärde. Används för ett ökat proteinintag, t.ex. som mellanmål tillsammans med frukt, eller före och efterträning. Går utmärkt att blanda med Vitargo Pure.

FANTASTISKT GODA KRÄMIGA SMAKER.

Whey Complete är rik på betalactoglobulin, alphalactoglobulin, immunoglobulins
(IgG, IgA and IgM), glycomacropeptides, bovine serum albumin (BSA), lactoferrin, lactoperoxidase och lysozyme.
Allergener: Laktos från råvaran vassle(komjölk)


Smaker: Jordgubb, Choklad, Vanilj och samt Päron/vanilj(smakar päronsplitt!)
Förpackas i 1 kg återförslutbar påse.

 

,
Info
Produkter

Cykelramväska

Denna praktiska lilla ramväska rymmer några gel och någon energikaka, eller kanske nycklar och mobiltelefon. Sitter stabilt med bästa tänkbara placering på ramen. Mått: 20cm lång och 10 cm hög.
Dragkedja. Fästes med kardborreband.

Produkter

Flaskställ med flaskor

Praktiskt flaskställ i plast för 6 st 750ml sportdrycksflaskor.
Flaskor ingår.

Produkter

Flaskställ

Praktiskt flaskställ i plast för 6 st 750ml eller 500ml sportdrycksflaskor.

Produkter

Ställ för kassadisk

Ett litet, stabilt smidigt metallställ i blå färg för ett snyggt och inbjudande intryck av Vitargoprodukterna i er butik.
Här finns plats för 6 displaylådor med Vitargo bars, eller 4 lådor bars och en display med Vitargo Gel.
För mer information ring oss på tel. 0480 224 77.

Produkter

Butiksställ

Ett stabilt smidigt metallställ i blå färg för ett snyggt och inbjudande intryck av Vitargoprodukterna i er butik.

För mer information ring oss på tel. 0480 224 77.

Visa kundvagn »
Totalt 0 SEK inkl. moms Till kassan »

Energikakan AB • Skeppsbron 11 • 392 31 KALMAR • 0480-224 77